Tipografia Maxxim

Noutati

Promovarea brand-ului folosind servicii profesionale pentru personalizarea cadourilor sau a produselor promotionale.Stiati ca un produs promotional este folosit timp de cel putin 6 luni? Asta inseamna ca mesajul dvs. se va pastra mai mult timp decat prin alte forme de promovare. Succesul consta in alegerea cu inspiratie a celei mai potrivite metode de personalizare pentru un efect de durata.

Ultimele studii si statistici publicate de institutele internationale de marketing indica ca produsele promotionale sunt cea mai buna modalitate prin care iti promova brand-ul. De ce sa nu le faci extrem de eficiente folosind servicii profesionale pentru personalizarea acestora.

Ca si metode de personalizare cadouri si articole promotionale, regasim:

  • Transfer termic, serigrafie
Aceasta tehnologie presupune transferul unei imagini (policromie sau doar logo-uri, sigle simple) de pe o suprafata imprimata digital sau decupata cu ajutorul unui cutter-plotter, pe un suport textil cu ajutorul preselor termice. Calitatea imprimarii astfel realizate este impresionanta, fiecare detaliu si nuanta de culoare putandu-se regasi pe obiectul destinatie.
  • Tampografie
Aceasta tehnologie este destinata imprimarii pe suprafete neregulate, curbe si rotunde. Ea se poate aplica pe diverse obiecte (pixuri, brichete, brelocuri, cani, pahare), avand ca suport materiale din plastic, metal, piele, sticla sau lemn.
  • Timbru sec si folio
Aceasta tehnoligie permite imprimarea materialelor precum pielea, imitatiilor din piele sau hartia. Siglele astfel realizate au un aspect reliefat si prezinta avantajul unei rezistente foarte bune in timp. Timbrul sec ofera produselor promotionale imprimate o nota de distinctie si eleganta.
  • Gravura
Gravura laser se realizeaza prin folosirea unui fascicul laser ce inscriptioneaza cu o precizie mare personalizarea dorita pe o suprafata metalica, de sticla sau lemn. Gravura mecanica se realizeaza in schimb prin folosirea unui diamant. Este o metoda castigatoare pentru a crea o impresie de inalta clasa.
  • Embosare
Prin emboss se creaza o imagine in relief a unui logo aplicandu-se pe spatele suprafetei de personalizat, prin presare, o matrita de zinc, incalzita, ce are forma logo-ului.

 


Go to top of page

Pentru orice intrebare va asteptam sa ne contactati